MOLETTI NŐI H&M VASTAG RUGALMAS MINTÁS NEOPRÉN EXTRA BŐVÜLŐ FAZONÚ RUHA 42-44-46-48-50 - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

2018. november 26., hétfő


A  postai illetve foxpost postázási díjak állandó változása miatt nem tudom a termékeimnél állandóan egyesével módosítani az  árakat. Ezért ha pontos árat szeretnél akkor leütés előtt kérdezzél!
Köszönöm szépen!
FIGYELEM!!!! OLVASD EL A TERMÉKLEÍRÁST!!!
SZUPER CUKI RUHA!!!: )
1 DB RUHÁT ÁRULOK!!
MÉRETCIMKE KIVÁGVA!! A RUHÁT A MOSTANI ÁLLAPOTÁBAN KB. 42-44-ES MÉRETRE AJÁNLOM A ,, SZŰK,, HÓNALJVARRÁS SZÉLESSÉG MIATT , DE UTÁNA ANNYIRA EXTRA BŐVÜLŐ FAZON HOGY A ,, MEREVEBB,, KIÁLLÓ SZABÁS MIATT EGY 42-44-ES MÉRETNÉL NAGYON BŐVEN ELÁLL HASBAN -LENTEBB AZ ANYAG HOGY CSAK AZ VEGYE MEG ERRE A MÉRETRE AKINEK EZ TETSZIK!
VAGY EGY KIS KIBONTÁSSAL HÓNALJTÓL LEFELÉ , VAGYIS SZÉLESÍTVE A KARKIVÁGÁST SOKKAL-SOKKAL NAGYOBB MÉRETRE TÖKÉLETES SZERINTEM... EZÉRT ÍRTAM A CÍMBEN A NAGYOBB MÉRETEKET!
SZUPER JÓ VASTAG!!! ANYAGÁBAN MINTÁS NEOPRÉN  FÉLE ANYAG
NEM NYÁRI RUHA!!!!! !!
ÍGY ÖNÁLLÓAN -BOLERÓVAL VAGY EGY VÉKONY HOSSSZÚUJJÚ PAMUT FELSŐVEL AJÁNLOM A HŰVÖSEBB IDŐKRE...
NEM ÚJ! DE NAGYON JÓ ÁLLAPOTÚ!!!!  
DE TERMÉSZETESEN A CM ADATOKAT NÉZD!
HASONLÍTSD ÖSSZE EGY HASONLÓ ANYAGÚ , SZABÁSÚ RUHÁDDAL  A MÉRT CM ADATOKAT!!!
A CÍMBEN MEGADOTT MÉRETEKET , A MÉRT CM ADATOK ALAPJÁN MÁS MÁRKÁKKAL ÖSSZEHASONLÍTVA ÍRTAM! TERMÉSZETESEN MINDIG A CM ADATOKAT NÉZD , VAGY NYUGODTAN KÉRDEZZ! AZT SZERETNÉM , HOGY JÓ LEGYEN!: )
ÉRDEMES KÖRÜLNÉZNED , MERT RENGETEG MOLETTI TERMÉKEM VAN, A VATERAFUTÁR 2KG-IG POSTAI ÁTVÉTELLEL935 FT  , 2KG FELETT ÉN FIZETEM A TÖBBLETET!
HOSSZA 96CM
HÓNALJSZÉLESSÉG  48CM*2+RUGALMAS
KB. DERÉK 77CM*2!!!!! !!
ALUL 105CM*2!!!!! !!!  
NYUGODTAN KÉRDEZZ!!  
 
Remélem nem fogsz csalódni termékeimben. Mivel nem vagyok tévedhetetlen, ezért, ha a megnyert termékkel valami gondod támad, kérlek először nekem írj, mindenre van megoldás! Nem szeretnék csalódást okozni!
A pontos postai árat csomagolás után tudom megmondani, ATTÓL FÜGGőEN HOGY ajánlott küldeményként, a mindenkori postai díjszabásnak megfelelő összegért. PAPÍRBA VAGY DOBOZBA/+MIN. 200G/ CSOMAGOLOK!.
A termékeim  általában használtak, ezért megpróbálom a legjobb fotókat készíteni. Az általam felfedezett hibákat a termékleírásban közlöm. Ettől
eltekintve apró hibák előfordulhatnak.
Az új termékeket mindig jelzem már a címben is!!!!
Nézz körül a többi termékem között is, ha találsz valamit  postaköltséget spórolhatsz! Sima levélként csak a vevő felelősségére postázok!
VATERAFUTÁRRAL IS SZÁLLÍTOK!!!


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2018-12-17 19:09 .

0 megjegyzés: