Compressport On/Off multisport póló M , futás - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

2020. április 26., vasárnap

Eladó egy Compressport On/Off multisport póló M-es méretben.
Az övtáska kissé kidörzsölte, és egy helyen van egy kis szakadás rajta. Fotóztam mindkettőt.
Foxpost automatába 600ft.
Egy újszerű elképzelést valósít meg a Compressport ON/OFF Multisport Level 1 felső, mely önmagában de aláöltözetként is viselhető. Ez a futó felső a mozgás dinamikájához igazodóan szabályozza a szellőzést. Természetesen rendelkezik a Compressoport termékektől már megszokott egyéb hasznos tulajdonsággal, mint például a javítja, illetve megőrzi a helyes testtartást, megkönnyíti a szív munkáját, csökkenti a regenerálódáshoz szükséges időt.
Több színből is válogathatsz!
Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz
Ez az első olyan aláöltözet, mely veled együtt lélegzik. Amikor gyorsítasz, szabaddá válik a levegő útja, mélyeket tudsz lélegezni. Lassítás, könnyedebb tempó esetén a csökkenti a légcserét, növeli a kompressziót. Pont olyan tempóban, ahogyan a legoptimálisabb. Ez a fajta megoldás nyáron épp úgy a legjobb komfortérzetet biztosítja, mint télen.
VENTILATIONZONE - Hozzájárul a jó közérzethez a több helyen megtalálható szellőző zóna. Mozgás közben az áramló levegő csökkenti a verejtékezést, javítja a hőszabályozást. Hosszú idegig friss maradsz, megelőzi a kidörzsölődést, a rossz közérzetet.
ULTRALIGHT - Szárazon és nedvesen is, a Compressport könnyű és komfortos marad.
3D PATCH SHOCK ABSORBER - A karok izmaira ható káros rezgéseket csökkenti. Kevésbé terhelődik, később jelentkezik az elfáradás.
HYDROPHOBIC - A vízlepergető anyag még az extrém hosszú, embert próbáló versenyeken is tökéletesen elvezetnek minden nedvességet a testtől. A ruha maga pedig nem nedvesedik át, nem szívja magába sem az izzadságot, sem az esőt. Így ugyanolyan könnyű marad, mint szárazon.
SEAMLESS - Az optimális kényelmet szolgálja a mikroszálas, teljesen varrás nélküli kialakítás.
SPINCONTROL - Mozgás közben segít megtartani a helyes testtartást.
THERMOREGULATION6. 6 - Egy különleges szövési eljárásnak köszönhetően tökéletes a légáramlás a póló belső és külső oldalán. A testet lökésszerű hőingadozások helyett mindig egyenletes hőmérsékletű levegő éri. Valódi védelmet nyújt a téli hideg, és a nyári hőség ellen.
BACTERIOSTATIC - Teljesen higiénikus. Megelőzi a baktériumok elszaporodását, a kellemetlen testszag kialakulását. Egész napra biztosítja a friss érzést.

Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2020-04-26 19:09 .

0 megjegyzés: